Névnap

Ma 2021. április 12., hétfő, Gyula napja van. Holnap Ida napja lesz.

Küldjön képeslapot az ayurvedika.hu-ról!

Ne feledd! A nevedet nem te választottad, de megdicsőíteni csak te tudod!

Szavazzon

Kérlek, segíts szavazatoddal! Milyennek tartod az ayurvedika.hu-t?
 

Ayurvedika a Facebook-on
Jelenleg a csevegőben tartózkodik:

Nincs senki online

Ayurvéda képekben

Napi vicc

A középkorú nő infarktust kap, és a kórházban halál közeli élménye van. Megjelenik Isten, és a no megkérdi tőle: - Mondd Uram, meddig fogok még élni? Isten válaszol: - Még 20-30 évet fogsz élni. A nő visszatér az életbe, és felbuzdulva azon, amit Istentől hallott, elhatározza: új életet kezd. Felvarratja a melleit, fel is pumpáltatja őket, felvarratja a ráncait, zsírleszívást végeztet, sőt, még fodrászt is hivat a kórházba, meg manikűröst, meg pedikűröst. Azonban, amint kilép a kórház kapuján, elgázolja egy rohammentő. A mennyországban találkozik Istennel, és rákérdez: - Miért haltam meg? Azt mondtad még 20-30 évig fogok élni?! Erre Isten: - Bocs! Nem ismertelek meg ...

Google Fordító

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Napi bölcsesség

Vetés-aratás

Ha a parasztember vetéskor az előző, vagy a következő aratással foglalkozna, vajon nem halna-e éhen? Amit a múltban vetettél, most eszed annak gyümölcsét. Ezen változtatni nem tudsz. Amit holnap enni fogsz, azt ma veted. Ha elszalasztod a vetést, nem csak ma éhezel, hanem holnap is éhezni fogsz.

Napi dilemma

Esküvői meghívó

Minden nap eldöntheted, hogy ma lelkeddel nem törődve lekötöd magad a pénzkeresésnek, a szexualitásnak, vagy a gyermeknevelésnek és legfeljebb jó kifogásod lesz arra, hogy miért nem válaszoltál a Király mennyegzői elhívására. Vagy a királynak keresel pénz, a Királynak szaporodsz és a Királynak neveled gyermekeidet, hogy a mennyegzőn a Királynak személyesen mutathasd be, amit neki, az ő dicsőségére alkottál.

Zártkörű cikkek Nyomtat Email
Írta: Ayurvéda portál   

Kedves ayurvedika.hu látógatók!

A következő héttől kezdve megjelentetünk az eddigieknél sokkal mélyebb tartalmú cikkeket, amelyek információtartalma igazán kulcsfontosságú az élet megértéséhez. Néhány érdekesnek tűnő cikken kívül (pl.: jóslatok, tanmesék) eddig is olyan gondolatok "hangzottak el", amelyek nem más tollából születtek, erre az ayurvéda portál szerkesztősége a jövőben is törekedni fog. Egyes cikkek tartalma a jövőben olyan információkat és olyan mély tudást tartalmaz, amelyet csak olyan embereknek szeretnék megosztani, akiket a valódi tudásvágy vezérel.  

Ennek érdekében az alábbi döntéseket hoztam:

  • Az ayurvedika.hu-n továbbra is közzéteszünk az eddigiekhez hasonló írásokat, 
  • Egyes választott tagoknak közzéteszünk zártkörű (nem nyilvános) írásokat is, amelyeket fentebb említettem.
  • A zártkörű írásokhoz kezdetben ayurvedika (Horváth-Kovács Diána) és jó magam adunk jogosultságokat.
  • Az első jogosultságokat a fórumon és csevegőben végzett aktivitás alapján osztjuk ki. A kiválasztás módszerének titka nem a részvétel sűrűségben, inkább minőségében rejlik. A kiválasztási folyamatban semmilyen módon nem szerepel az, hogy ki-kinek ismerőse, rokona, stb.
  • Azok a tagok, akik jogosultságot kaptak a zártkörű cikkekhez, a későbbiekben bizalmat kapnak ahhoz is, hogy azokhoz más embereknek ő maguk adjanak jogosultságot, így a zárt szekció előbb-útóbb meghívásos alapon fog működni.

Szeretném, ha megértené mindenki, hogy a fenti akcióval az a célom, hogy itt az ayurvedika.hu-n kialakuljon (akár a semmiből is) egy olyan szellemiség, ami más, mint amit a világban tapasztaltok. Az is szeretném, ha megértenétek, hogy mindez értetek és nem értem van, ugyanis én a közeljövőben abbahagyom az írást, majd utána kis idővel az ayurvedika.hu-t is elhagyom, mert nem célom ez weblap sem. Addig sem várok senkitől semmit. Nem akarok pénzt keresni rajtatok, nem szeretném ha a nevemet Istenítenétek, egyszerűen meg akarom adni az esély, hogy legyen ezen a földön másként gondolkodó emberek közössége is. Szeretnék egy kavicsot dobni a tó vízére, amely a csobbanás után nagy távolságra hullámzik tovább körgyűrűben.

Soha nem volt célom a tömeg sem, magasztosabbnak tartom a sokaságnál a minőséget. Ha pusztán három ember az, akit felráztak a cikkek mondanivalói, akkoz azért a három emberért érdemes volt... Tudom, hogy többen lesznek, mert az emberekből nem veszett ki az igazság. Bár ezidáig nem kaptak alternatívát, így meg kellett elégedniük azzal, hogy ezoterikus próféták tanították őket...

 

Napi figyelmeztetés

Szomjúság

Vigyázz! Ha azt mondod, hogy vágy és a félelem jó, mert ettől lesz ember az ember, én elfogadom. Még nem döntöttél Isten mellett, de engedd a kúthoz a szomjazókat. Nem azért írok, hogy megerősítselek emberségedben, hanem azért, hogy Isten országát hirdessem azoknak, akik szomjaznak az igazságra.

Téves mondások

Gyakran élek lelki életet...

Gyakran élek lelki életet... Tévedsz. Valójában az ember vagy lelki életet él, vagy test szerintit. Ha lelki életet él, akkor a lélek igazságainak áldoz, ha testit, akkor a test vágyainak. Az ezoterikus módszerek nem jelentenek lelki életet, mégha enyhítik is olykor a test szenvedését.